Over ons

Over ons

We zijn begonnen op de markt in het jaar 2003 met de verkoop van stofzuigerzakken en -onderdelen. Op de markt merkten we dat de bezoekers wel zakken of een nieuwe stofzuigervoet nodig hadden maar dat ze vaak niet wisten welke stofzuiger ze thuis hadden staan. Meestal nam de klant zich voor om een week later met het merk en typenummer langs te komen om dat vervolgens weer te vergeten. Totdat ze ons weer op de mark zagen staan. We hadden zelfs een boek gemaakt met allerlei plaatjes van merken en typen stofzuigers om onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen.

Webwinkel

Hierdoor is het idee ontstaan om een webwinkel te beginnen met al onze artikelen. We dachten dat het een uitkomst was voor de markt bezoekers maar al gauw kregen we de bestellingen overal vandaan. Dat vonden we natuurlijk ontzettend leuk. In het begin stonden we samen op de markt en pakten we na afloop de webwinkel bestellingen in. Op een gegeven moment ging dat niet meer en ben ik gestopt met de markt om me volledig bezig te houden met onze webwinkel

Wat onderscheidt ons van de rest?

Doordat wij een jarenlange ervaring hebben op de markt en altijd een goed klantcontact gehad hebben, kunnen we beter inspelen op de wensen van onze klanten. Dat kan een op maat gemaakte offerte zijn voor een klant met de vraag: "ik heb een centraal stofzuigersysteem van merk x en ik heb een nieuwe slang van 10 meter nodig en andere onderdelen die daarop aan moeten sluiten" tot de vraag: "Ik heb merk X en ik kan de juiste zakken daar niet voor vinden". Wij vinden het een uitdaging om mensen te helpen aan de juiste stofzuigerartikelen voor een mooie prijs. We komen ten slotte van de markt ;-)

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

We willen u nog persoonlijker kunnen helpen met uw stofzuigerproblemen dan enkel vertellen welk product u kunt bestellen. Wanneer u met een kapot onderdeel zit en u zich af vraagt of dit nog gemaakt kan worden dan kunt u een foto van bijvoorbeeld uw kapotte slang naar ons opsturen (dit kan op verschillende manieren). We kunnen u dan vertellen of het gemaakt kan worden, welke onderdelen u daar voor nodig hebt en hoe u dat moet doen. Dit advies is geheel gratis en verplicht u tot niets!

Stofzuigerzakken en -onderdelen

Veel van de stofzuigerzakken en -onderdelen die in de webwinkel te vinden zijn, zijn van ons eigen merk. Ons eigen merk is van een uitstekende kwaliteit en zijn een stuk voordeliger dan originele stofzuigerartikelen. Wanneer u een bepaald onderdeel niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op dan kunnen we voor u nagaan of wij het artikel kunnen leveren en voor welke prijs.

Nakijken bestellingen

Elke bestelling wordt door ons nagekeken. Zien wij bijvoorbeeld een rare combinatie staan in uw bestelling van onderdelen die niet op elkaar aansluiten dan zullen wij proberen om contact met u op te nemen om met u te overleggen.

Bezoek ons

Wilt u een keer bij ons langskomen of iets afhalen dan is dat mogelijk. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak want het zou vervelend zijn dat het artikel tijdelijk niet leverbaar is en u voor niets komt. Op de markt zijn wij bereikbaar op nummer 06 23 75 27 92. Dit nummer is uitsluitend voor vragen over de markt. We staan op de volgende markten:

Woensdag in Wateringen
Vrijdag in Katwijk
Zaterdag in Alphen aan den Rijn

Wilt u in Nieuwkoop langs komen dan kan dat ook op afspraak en kunt u contact opnemen of bellen naar 0172-575056

Ik heb in grote lijnen verteld wie we zijn en hoe we werken. Mocht u nog vragen hebben dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet, Dieta Kranenburg